Вие определено сте си представяли като дете такава приказна картина: да прекарвате дни и нощи на плажа, наслаждавайки се на невероятна гледка към морето и вдишвайки аромата на морския бриз. В нашият комплекс, тази история вече може да стане истинска!

Уникален луксозен апартаментен комплекс The Hill Club - едно от най-добрите места по българското Черноморие, разположен на световно известния курортен комплекс Слънчев Бряг. Модерен дизайн в строителство, апартаменти с отворено разпределение и отлични съоръжения за отдих- всичко това е The Hill Club.

В Слънчев бряг, на практика няма комплекси, подобни на The Hill Club. Идеята, е за комплекс, който няма да остави никого безразличен, и ще удовлетвори желанията на всеки потенциален клиент. Този апартаментен комплекс е чудесно съчетание на елегантен стил на живот в луксозни апартаменти на брега на морето и интересен нощен живот, който предлага курорта. Слънчев бряг предлага забавление за всички, като в същото време самият комплекс предлага на своите собственици релаксираща тишина и спокойствие, и уникален район с много природни дадености. Този комплекс представя една наистина уникална за България, която ще удиви клиентите на комплекса с цялостното ниво на обслужване, което им предлага. Централният път на курорта е лесно достъпен, а в непосредствена близост се намира Санаториума за лечение на заболявания на дихателните пътища с красивия си голям зелен парк, което прави района изключително популярен, тъй като в Слънчев бряг, това е единственото място, което съчетава близостта на морето и красив зелен парк.

Комплексът е разделен на 3 корпуса, независими един от друг, между които се намира тиха зона за отдих и вътрешната част, с цялостно изградена инфраструктура. Комплексът предлага множество удобства, 2 открити басейна, СПА център, който включва 12-метров закрит плувен басейн, сауна, турска баня, джакузи, масажен душ, фитнес център, зала за масаж, както и ресторант, лоби бар и магазини.

Нашата компания е прехвърлила своя експертен опит и високо качество на обслужване на рускоговорящите клиенти, от интереса им към дестинации като Испания, към красива България, където на практика няма езикова бариера за рускоговорящите хора, а самата България е много близо до руските традиции и манталитет.

 

  • • Отлично местоположение и прекрасна гледка към морето
  • • Във VIP - зоната на Слънчев бряг - района на изключителните 5 - звездни хотели в комплекса
  • • Тих парк в подножието на планината и недалеч от плажа
  • • Добре развита инфраструктура, функционираща целогодишно
  • • Панорамна гледка към морето в 80% от апартаментите, като всеки апартамент има балкон или тераса.